Известие

Collapse
No announcement yet.

Нормална цена ли е 7000 лв за 156 1.8ТС?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте!
    Както се вижда от подписа ми карам немска кола, обаче от известно време съм се отклонил от правата вяра
    Казано с други думи - заглеждам се по разни италиански автомобили и по специално AR156 (1.9JTD или за предпочитане 2.4JTD). Имам известен опит с AR166/2.4JTD (2000г.), в общи линии ми допада (ех ако беше и със задно предаване ...), но се насочих към по-малката й сестра главно заради по-приятната й визия (на тая 166 като й видя предницата и ми идва да я челосам някъде). Може да се каже че съм проучил въпроса с поддръжката, знам какви са й проблемите, наясно съм че ще се чупи повече от БАВАРИЯ-та, ама кво да се прави, любовта е сляпа
    Но стига общи приказки, въпроса ми към вас е доколко ще пада цената на този АВТОМОБИЛ? Аз го следя от около половин година и за това време цената се е сринала с около 4-5 хил.лв. Доколкото виждам в момента читавите бройки се движат между 8 и 10 хил.лв., има и по-евтини ама с някои забележки. Чудя се дали ще се стигне до цена от порядъка на 6000-6500 в близките 3-4 месеца? А колко ще падне до края на годината?
    Кажете вие какво мислите! Предварително ви благодаря!
    Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

ами кво да кажа, моето виждане за италянките е че наистина бързичко им падат цените! Но пък си имат своите предимства! КАто визия,пъргавина и фул екстри -всичко т'ва събрано заедно няма в коя кола да се срещне! Но пък са трошливи- е тва е мъката им най-вече!
      Възможно е да паднат до към 6-6500 но ме съмнява.Търсенето е голамо на този модел 156 ( мое виждане) ,а и за тези пари гаранция ще е некой мъртвец!

Comment

Цените паднаха рязко на всички коли след влизането ни в ЕС не само на италианките !!!
        Колкото по-често западняците си сменят колите толкова по-бързо ще падат цените на всички коли втора ръка.
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Working...
        X